Nicoleta Dospinescu a renunțat la muzică și s-a apucat de scris romane

0

Nicoleta Dospinescu, jumătatea Balkan Girls alături de Mădălina Dospinescu, și-a pus, într-un final, în cui visurile muzicale și speranța că va putea pătrunde vreodată în primul eșalon al cântăreților din România. „Hot”, „Chica latina” și „Love me on Repeat”, melodiile lansate între 2010 și 2015, le-a trecut la „și altele” în CV, ținutele sexy și sclipitoare de scenă le-a înlăturat din garderobă și a înlocuit studioul de înregistrări și microfonul cu biroul și laptopul.

Noua artă care a cucerit-o este cea a scrisului, Nicoleta părând decisă să-și facă o carieră de romancieră.

Fosta solistă de 29 ani, care a mai activat, în afară de Balkan Girls, în duetele Sweet și Foʼbidden și care între timp s-a și măritat, are deja o carte publicată, „Ultima lună a lui noiembrie – o confesiune”.

Spune despre ceea ce a ieșit din mintea și condeiul ei că este un roman „controversat, ce prezintă povestea de dragoste dintre o adolescentă și un actor celebru român, cu un pronunțat caracter personal din care nu lipsesc considerațiile de ordin filosofic și psihologic raportate la geneza și evoluția sprituală ce vizează trecerea de la adolescență la maturitate, o tranziție de la stadiul de fată la statutul de femeie”.

Bună sau nu – rămâne s-o…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.