Nicole Kidman vorbește despre o posibilă continuare a serialului „Big Little Lies”

0

Nicole Kidman a abordat recent subiectul continuării Big Little Lies, serial în care o interpretează pe Celeste. „Cred că ne-ar plăcea foarte mult să existe și un al treilea sezon, pentru că sunt câteva idei. Dar nu am face-o fără toți oamenii implicați până acum… nici măcar fără copii”, le-a spus Nicole celor de la News Corp Australia.

Fanii sunt încântați de realizarea celui de-al doilea sezon, care a reunit unele dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood, precum Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Laura Dern, Zoë Kravitz, și Meryl Streep (în rolul lui Mary Louise, soacra personajului interpretat de Nicole Kidman). David E. Kelly, cel care a gândit show-ul, a vorbit cu E! News în luna iunie, subliniind: „Am scris sezonul al doilea ca și când ar fi ultimul.”

În cadrul Television Critics Association din februarie, Kelly a declarat că nu există încă un plan pentru cel de-al treilea sezon, adăugând: „Cred că este unu și doi, și suntem mulțumiți de sfârșitul sezonului doi, deci probabil că așa va rămâne”, frază în urma căreia Nicole a răspuns: „Asta ai spus și ultima dată”, în timp ce Reese a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.