Nicole Kidman îi ignoră încercarea lui Rami Malek de a o îmbrățișa pe scena de la Globurile de Aur

0

La câteva momente după ce Rami Malek a acceptat premiul pentru „Cel mai bun actor într-o dramă” aseară, la Globurile de Aur, s-a întors pe scenă pentru a sărbători marele câștig la categoria „Cea mai bună dramă”, ce i-a revenit mult-discutatului film „Bohemian Rhapsody”.

Actorul s-a înclinat spre Nicole Kidman, prezentatoarea categoriei, cel mai probabil pentru o îmbrățișare, însă aceasta ori nu l-a observat pe Rami, ori a vrut să le ofere actorilor din „Bohemian Rhapsody” un moment în care să se bucure de aplauze. În final, văzând că este ignorat, Rami a renunțat să interacționeze cu Nicole, stând în spate în timp ce producătorii executivi ai filmului, Graham King și Jim Beach, au acceptat premiul.

Așa cum deja am fost obișnuiți, după fiecare eveniment de o asemenea anvergură, apar și comentarii despre situațiile amuzante în care au apărut vedetele. „Încercarea lui Rami Malek de a vorbi cu Nicole Kidman este la fel ca încercarea mea de a vorbi cu persoana de care sunt îndrăgostită„, a postat un fan pe Twitter. O altă persoană a scris…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.