Nicolas Cage se însoară pentru a patra oară. Cine este mireasa

0

La 55 de ani, Nicolas Cage este hotărât să se căsătorească pentru a patra oară. Viitoarea mireasă este Erika Koike, în vârstă de 35 de ani, potrivit adevărul.ro.

Conform presei internaționale, Cage a depus deja cererea de licență pentru căsătorie în Clark County, Nevada, iar durata de valabilitate a acesteia este de un an.

Acesta a mărturisit unor apropiați că a început să se întâlnească cu Erika Koike, de profesie make-up artist, în urmă cu aproape un an, iar cei doi au fost văzuți împreună în aprilie 2018, atunci când starul american filma în Puerto Rico.

Nicolas Cage a mai fost căsătorit de trei ori

Statutul de mire nu îi este deloc străin lui Nicolas Cage. Acesta a mai ajuns în fața altarului de alte trei ori. Prima oară s-a căsătorit în 1995 cu Patricia Arguette (50) și a divorțat în 2001. La un an distanță, s-a căsătorit din nou, de data aceasta cu Lisa Marie Presley, dar cei doi au divorțat după trei luni. În 2004, s-a însurat cu Alice Kim. Mariajul a durat până în 2016, timp în care a apărut pe lume Kal-El, fiul cuplului.

Nicolas Cage mai are un băiat, Weston, în vârstă de 28 de ani, din relația cu actrița Christina Fulton.

Anul trecut, Cage a fost acuzat de abuz fizic de către o femeie care susținea că a fost iubita lui din iunie 2017. Vickie Park a declarat că…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.