Nicolas Cage le plătește pensie alimentară nepoților săi

0

Weston, care face parte dintr-o trupă rock, nu câștigă suficienți bani pentru a-și întreține copiii. Cu toate că a jucat și în filme precum „Traficantul”, „Corbul” sau „Iadul se dezlănțuie”, fiul celebrului actor a rămas fără bani în urma divorțului de Danielle, o scenaristă de origine română.

Foto: Weston și Danielle

În prezent Weston nu lucrează, astfel că nu poate plăti pensie alimentară copiilor. Lunar, el trebuie să le dea celor doi copii ai săi suma de 16.000 de dolari, bani pe care nu îi are.

Așadar, Nicolas Cage dă banii în locul său.

Danielle și Weston au fost căsătoriți între 2013 și 2016, însă au divorțat din cauza dependenței de alcool a fiului lui Cage, dar și din cauza violenței domestice.

Custodia copiilor a fost câștigată de Danielle, în timp ce Weston a primit o interdicție din partea judecătorilor – el nu are voie să se apropie la mai puțin de 100 de metri de casa în care locuiesc fosta sa soție și cei doi copii ai lor.

Totuși, bărbatul are stabilit un program de vizită.

În 2018, Weston s-a căsătorit cu Hila Aronian, acesta fiind al treilea mariaj al fiului lui Nicolas Cage, după cele cu Nikki Williams și Danielle.

Nicolas Cage le plătește pensie alimentară nepoților săi

Foto: Weston Cage și Hila Aronian

Sursă foto: Northfoto

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.