Nicolas Cage ar putea fi obligat să îi plătească pensie de întreținere fostei soții, după patru zile de mariaj | Străine, Vedete

0

Nicolas Cage (55)  și cosmeticiana Erika Koike (35) s-au hotărât ca după un an de relație, să se căsătorească. Ceremonia a avut loc la Las Vegas, pe 23 martie 2019. După patru zile, starul american s-a răzgândit și a anulat certificatul de căsătorie, conform adevărul.ro.

Motivul invocat de actor a fost starea de ebrietate în care se afla la momentul semnării actelor: „Înainte de a obţine un permis de căsătorie şi de a lua parte la ceremonie, Cage şi Koike au consumat alcool până au ajuns în stare de ebrietate. Astfel, când Koike i-a sugerat lui Cage că ar trebui să se căsătorească, el a reacţionat din impuls şi fără a înţelege impactul deplin al acţiunilor sale“, au declarat avocaţii starului.

Fosta soție îi cere lui Cage să îi plătească pensie de întreținere, susținând că din cauza relației lor a pierdut multe oportunități profesionale. De asemenea, aceasta este supărată pe mărturisirile făcute de actor, care i-ar fi afectat reputația. Koike dorește să îi fie plătite și cheltuielile de judecată.

Nicolas Cage nu se află la primul mariaj de scurtă durată. În 2002, el s-a căsătorit cu Lisa Marie, fiica lui Elvis Presley, dar au divorțat după trei luni. Patricia Arquette a fost prima soție a actorului, din 1995 până în 2001. Cea de-a treia soție a fost actriţa Alice…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.