Nici bine nu a trecut Revelionul, că au și plecat. Unde au fugit Lidia Buble și Răzvan Simion de ochii curioșilor

0

 

În noaptea dintre ani, prezentatorul de televiziune și iubita sa, Lidia Buble au muncit. El a prezentat un eveniment de Revelion, în timp ce artista a avut seara plină de concerte, astfel că cei doi nu au avut timp să se bucure unul de prezența celuilalt. Însă, nici bine nu au încheiat evenimentele de Revelion 2019 că Lidia Buble și Răzvan Simion au fugit departe de ochii curioșilor pentru a se bucura de intimitate.

La ora cinci dimineața, cei doi au plecat spre Portugalia, acolo unde petrec o vacanță de câteva zile, după cum afirma Răzvan Simion în urmă cu câteva zile.

„Ea va cânta în Bucureşti şi în împrejurimi. Avem trei-patru evenimente…

… Dimineaţă, la ora 5:00 ne urcăm în avion şi plecăm la Lisabona, unde stăm câteva zile, apoi revin, căci începem matinalul de la Antena 1″, explica el.

Cei doi au ajuns deja în Portugalia. Răzvan Simion a postat o înregistrare video din timpul călătoriei cu avionul, dar și imagini din Lisabona.

„Am ajuns…”, a spus el.

Citește și: RETROSPECTIVĂ | Anul 2018, văzut prin obiectivul fotoreporterului Libertatea Vlad Chirea. Cele mai tari momente în imagini

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.