Nepoata Prințesei Diana, surprinsă alături de iubitul ei în vârstă de 60 de ani

0

Nepoata Prințesei Diana, Lady Kitty Spencer, a fost suprinsă în public alături de cel care se spune că ar fi iubitul ei. Michael Lewis este un miliardar în vârstă de 60 de ani, iar cei doi au fost fotografiați împreună în New York.

În imagini fanii au observat imediat și un inel, însă acesta se află pe mâna dreaptă, așadar nu este momentan vorba despre o logodnă.

Potrivit Daily Mail, Lady Kitty Spencer și Michael Lewis au fost văzuți împreună la începutul lunii plecând împreună din hotelul The Mark din New York, hotel în care a avut loc și petrecerea organizată de Serena Williams pentru Meghan Markle în februarie.

Michael Lewis deține Whistles, un brand de îmbrăcăminte care poate fi găsit atât în Bloomingdales în Statele Unite, cât și în Regatul Unit. Afacerea acestuia valorează, potrivit Daily Mail, aproape 100 de milioane de dolari.

Primele zvonuri despre o relație între Lady Kitty Spencer și Michael Lewis au apărut anul trecut, însă cei doi au păstrat de-a lungul timpului discreția.

Înainte de relația cu acesta, nepoata Prințesei Diana a format un cuplu cu Niccolo Barattieri di San Pietro, în vârstă de 48 de ani. Relația lor a durat 4 ani, ei despărțindu-se în 2017.

Lady Kitty Spencer a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.