Nepoata Prințesei Diana se iubește cu un milionar de 60 de ani | Foto, Străine, Vedete

0

Lady Kitty Spencer este fiica lui Charles Spencer, fratele mai mic al Prințesei Diana. Tânăra are o carieră în modelling de mai mulți ani și a mai fost în atenția presei datorită asemănării puternice pe care o are cu Prințesa Diana.

Zilele trecute, Lady Kitty Spencer a fost fotografiată pe străzile din Manhattan la brațul lui Michael Lewis (60 ani), un om de afaceri sud-african, a cărui avere este estimată la 80 milioande de dolari. Lewis e divorțat și are 3 copii adulți, de vârste apropiate cu noua lui iubită.

Mai mult decât atât, paparazzi au surprins și inelul purtat de Lady Kitty Spencer, inel decorat un un imens diamant, semn că relația celor doi ar putea fi oficializată în curând.

Verișoara prinților William și Harry nu este la prima relație cu un bărbat mai în vârstă. Ea s-a mai iubit în trecut cu magnatul imobiliar Niccolo Barattieri (48 ani), însă acesta a părăsit-o pentru a începe o relație cu actrița Liz Hurley (53 ani).

Vezi cum arată noul bărbat din viața lui Kitty Spencer, dar și impresionantul inel cu diamant, în GALERIA FOTO de mai sus!

Foto – Northfoto

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.