Nadia Comăneci, dezvăluiri din căsnicia cu soțul său: „El zicea că am fost greu de prins” | Româneşti, Vedete

0

Nadia Comăneci, în vârstă de 57 de ani, este căsătorită cu Bart Conner din anul 1996 și au împreună un băiat, Dylan Paul, în vârstă de 12 ani. Gimnasta a povestit cum și-a cunoscut soțul și cât de greu i-a fost acestuia să o cucerească: „Cu Bart am concurat la o competiţie în 1976, el a câştigat competiţia la băieţi şi eu la fete. El zicea că am fost greu de prins. Am avut o mare prietenie cu Bart. El e un om foarte simplu şi transparent şi e un tip foarte pozitiv. Eram total diferiţi. Am învăţat de la el să fii pozitiv şi să te bucuri de ce ai astăzi”, – a declarat Nadia Comăneci la Europa FM.

Nadia Comăneci a vorbit, de asemenea, și despre rolul de mamă: „Să fii mamă e un lucru foarte frumos. Copilul meu e cel mai important lucru pe care l-am putut face până acum. Învâţ continuu”, – a adăugat Nadia.

Nadia Comăneci a vorbit în trecut și despre povestea de iubire pe care a trăit-o cu Ștefan Bănică Jr. și confirmată de scrisorile de dragoste trimise de artist către ea.

Nadia Comăneci, prima gimnastă din lume care a primit nota 10 într-un concurs olimpic de gimnastică, este deținătoare a cinci medalii olimpice de aur, fiind considerată una dintre cele mai bune sportive ale secolului XX și cea mai bună gimnastă a lumii din toate timpurile. „Zeița de la…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.