Nadia Comăneci, apariție inedită pe catwalk la Săptămâna Modei de la New York

0

Legenda gimnasticii românești, Nadia Comăneci, ne surprinde încă o dată, dar de această dată dintr-o nouă ipostază – cea de model.

Nadia Comăneci a participat la prezentarea caritabilă organizată de Laureus World Sports Academy, asociație sportivă de renume care reunește peste 200 dintre cei mai buni sportivi din întreaga lume. Nadia face parte de ani buni din această organizație și se implică activ în toate evenimentele organizate, în special cele în scop caritabil.

Deși poate părea surprinzător să o vedem pe Nadia Comăneci în ipostaza de model pe catwalk, nu putem decât să remarcăm naturalețea și dezinvoltura cu care românca a prezentat acele ținute.

Legendara sportivă a ținut să împărtășească momentele cu fanii care o urmăresc pe Instagram, oferindu-le și câteva imagini din backstage cu ținutele propuse pentru prezentare.

Fosta gimnastă a prezentat pe catwalk o ținută casual, asortată cu un treci și o pălărie, iar video-ul l-a postat chiar pe contul ei de Instagram, strângând numeroase aprecieri și laude de la fanii săi.

Citește și:
Mădălina Ghenea, apariție…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.