„Na, nu pot rămâne așa tută”

0

Cunoscută pentru faptul că spune mereu ce gândește, Oana Zăvoranu nu se dezminte. De data aceasta, ea a făcut un scurt comentariu legat de încălțămintea de vară pe care unele vedete aleg să o poarte chiar și pe timpul iernii.

„Să îmi dea și mie cineva o pereche de sandale foarte decupate, că nu merge să mai port cizme pe vremea asta… Deja s-a încălzit prea tare afară și am văzut că toate influencerele, divele și designerițele de carton reciclabil poartă… Și vreau să fiu și eu modernă… ca na, nu pot rămâne așa tută…. M-am uitat în dressing și am numai adidași…???… Ce naiba mă fac? ???”, a spus Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu, în vârstă de 45 de ani, este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. A fost actriță, cântăreață și moderatoare TV. A fost căsătorită cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal. În prezent, Oana Zăvoranu este măritată cu Alex Ashraf.

Citește și: Bucureștenii se plâng că apa de la robinet are un miros neplăcut și spun că ar fi poluată. Reacția Apa Nova: „Apa este potabilă. S-a folosit o cantitate mai mare de clor, în limita legală’

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.