Muzică în loc de porn: top 5 cele mai HOT clipuri ever (de Corina Bud)

0

De la mișcarea ireverențioasă a soldurilor lui Elvis, la „fără niciun tabu” al Madonnei sau „Girls on Film” al lui Duran Duran, care a schimbat politica video a MTV-ului, „Music & Sex” e controversă, schimbă mentalități, eliberează clișee și ne ajută să fim cu-adevărat liberi.

De-a lungul carierei mele am fost de multe ori criticată pentru încercările mele (poate, uneori, forțate – dar sex & music e paradigmă atât de nouă în cultura pop autohtonă și dacă nu greșești înseamnă că nu încerci) de a experimenta celebrul cuplu, dar, vă spun sincer, au fost unele din cele mai eliberatoare din toate experimentele mele creative.

Până îmi iese mie perfect combinația atât de seducătoare, vă las să vă „încălziți” cu un top absolut personal al celor mai hot clipuri din istoria pop recentă. Ready?

„Untitled (How Does It Feel)” – DAngelo

Știți si-gur clipul asta. A fost lansat în prima zi din 2000 și ne-a rupt pe toți. Într-un plan secvență superb; DAngelo, cu o intesitate care te face să te îndrăgostești, stă în fața camerei care se depărtează și îl arată… gol. Ah, ce corp, ce artist, ce corp. Nu are nimic explicit, dar e atât de sexy, încât pentru mine e reper de Sex & Music pentru începutul de mileniu.

„If I Could Turn Back Time” – Cher

E sexy pentru că Cher e ah-mazing în onesie-ul din mesh, care lasă foarte puțin imaginației. Dar să o arzi așa îmbrăcată pe un port-avion full de soldați supersexy, cu toată energia aia sex dintre artistă și băieți, asta, frate, e curaj demențial și iconic cât încape. Marty Callner, regizorul, a avut o idee pe care o invidiez, chiar dacă US Navy nu a fost la fel de happy și cică s-a lăsat cu multe sancțiuni pe linie militară, iar scandalul s-a încheiat numai după ce reprezentanții oficiali și-au băgat nasul în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.