Munti, câștigătorul de la Chefi la cuțite, e la dietă. Câte kilograme a dat jos

0

Munti a dezvăluit că a trecut la regim. Acesta nu reuşea să mănânce în timpul zilei, iar seara, când ajungea acasă, se relaxa şi „recupera”. Preferaţii lui sunt cartofii prăjiţi cu ouă şi cârnaţi.

Deținătorul trofeului Chefi la cuțite își dorește să slăbească. Efectul dietei pe care început să o țină se vede. Mihai Munteanu a reușit să dea jos 12 kilograme, potrivit click.ro.

„Încerc să mănânc cât mai multă proteină, iar la cinci zile alternez proteina cu legumele. Am slăbit 12 kilograme în modul acesta până acum, dar vreau să continui”, a declarat Munti pentru sursa mai sus-menționată.

Munti – Mihai Munteanu, singurul reprezentant al lui chef Sorin Bontea din finala Chefi la cuțite, şi-a adjudecat trofeul și premiul de 30.000 de euro. Mihai Munteanu, Andrei Balazs și Maria Burlacu, singurul cuțit de aur rămas în competiție, dar și singura femeie bucătar din finală, au fost cei ce au intrat într-o ultimă provocare culinară, o ultimă luptă spre marele premiu al sezonului șase. Munti a dezvăluit ce are de gând să facă cu banii, mărturisind că se simte dator față de membrii echipei albastre, din care a făcut parte la show-ul culinar Chefi la cuțite.

Citește și: HOROSCOP FEBRUARIE 2019. Ce zodii au de câștigat și care sunt ghinioniștii…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.