Motivul real pentru care Mihai Mitoșeru divorțează: „Suntem și orgolioși, niciunul nu lasă de la el”

0

Nu a lipsit de la VIVA” Influencers Party și a oferit un interviu sincer, în care a adus vorba despre despărțirea de Noemi.

Mihai Mitoșeru a mărturisit care este adevăratul motiv al divorțului. Mihai și Noemi au fost împreună timp de 13 ani, doar că poveste lor de iubire a ajuns la sfârșit, pentru că cei doi au luat hotărârea să se despartă.

La început, Mihai a publicat un mesaj pe Facebook în care dădea informații despre despărțirea lor, iar de curând a dat noi detalii în cadrul petrecerii organizate de Viva!.

„13 ani înseamnă o viață întreagă. E greu, cel mai nasol e că nu există un motiv real, nici noi nu știm exact de ce ne-am despărțit. Bănuiesc că faptul că am fost fiecare cu treaba lui în ultima perioadă… ea stă 20 de ore la muncă, eu sunt plecat tot timpul cu filmări sau spectacole.

Asta a fost principala problemă. Suntem și orgolioși, și Raci amândoi, niciunul nu lasă de la el. Ce-o vrea Dumnezeu… Eu cred că cel mai bun lucru pe care l-am făcut a fost să o invit la divorț”, a declarat Mihai Mitoseru pentru Viva!.

Mama lui Mihai Mitoșeru extrem de afectată din cauza divorțului fiului ei. Vedeta suferă foarte mult și este pe deplin întristată

Aparent, vara aceasta a fost cu siguranță marcată de mai multe divorțuri în lumea mondenă,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.