Motivul pentru care Orlando Bloom și Katy Perry nu se grăbesc să se căsătorească

0

Orlando Bloom și Katy Perry s-au logodit în luna februarie, însă până acum nu au vorbit despre planurile lor de căsătorie.

Artista a explicat în emisiunea KISS Breakfast with Tom & Daisy de ce nu se grăbesc să facă acest pas. „Am făcut-o! Am unul! Am unul!”A, a spus Karty Perry, referindu-se la faptul că are un logodnic. Aceasta a fost întrebată dacă au început să facă pregătirile de nuntă, iar răspunsul ei îi va dezamăgi probabil pe fani: „Ei bine, toate lucrurile la timpul lor. Evident, încercăm să avem o bază emoțională solidă pentru un angajament ce va dura toată viața, un lucru destul de important, știi?”.

Este ușor de înțeles răspunsul artistei, având în vedere ce program ocupat au cei doi. Katy Perry tocmai a terminat jurizarea în cel mai recent sezon American Idol și a lansat un nou single, în timp ce noul serial în care joacă Orlando Bloom, „Carnival Row”, va avea premiera în luna august.

Orlando Bloom și Katy Perry s-au logodit anul acesta, de Valentine’s, cererea în căsătorie fiind una romantică. Artista a povestit în cadrul unui interviu cu Jimmy Kimmel că ar fi trebuit să meargă împreună la o galerie de artă, după cină, însă Orlando i-a pregătit o surpriză lui Katy.

Cei…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.