Motivul pentru care Oana Zăvoranu nu va participa la “Exatlon”

0

„Se tot auzea că mergi la Exatlon… e adevărat? Te-ai duce? Războinici sau faimoși?” este mesajul pe care i l-a scris un fan vedetei pe Instagram.

Oana Zăvoranu i-a răspuns  fanei și a făcut publice explicațiile ei pe rețeaua de socializare. „O mizerie mincinoasă! Nu m-aș duce niciodată în asemenea emisiuni de umilință… Au făcut asta pentru a-și face reclamă pe numele meu. Nu a fost niciodată pusă problema asta, a fost o minciună sfruntată… niciodată”, a răspuns vedeta”.

Întrebată dacă are o prietenă cea mai bună, Oana Zăvoranu a răspuns negativ.  „Nu, îl am pe soțul meu care le înglobează pe toate… soț, prieten, tată, mamă, frate… și mă simt superb așa… Niciodată nu mi-a plăcut să trebuiască să port zeci de discuții cu tot felul de amice… Interveneau mereu gelozii absurde între ele… Pfff… n-am eu răbdare de așa ceva… Sunt mai singuratică uneori… am momente lungi când simt nevoia să fiu lăsată în pace”, a răspuns  Oana Zăvoranu.

Citește și

VIDEO/ Domeniul Cantacuzinilor de la Florești, reînviat de stră-strănepoata celui mai bogat român al tuturor timpurilor!

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.