Motivul pentru care Meghan Markle și Prințul Harry sunt cuplul preferat de fotografii regali

0

Știm deja că Ducele și Ducesa de Cambridge sunt cei care vor conduce într-o zi Regatul Unit, însă se pare că Meghan Markle și Prințul Harry sunt cei care i-au cucerit pe fotografii regali.

Potrivit Express, fotograful regal Tim Rooke a declarat că îi preferă pe Ducele și Ducele de Sussex, relația lor fiind una „reconfortantă”. Acesta a declarat că a fotografiat mulți membri ai familiei Mountbatten Windsor, însă experiența cu Harry și Meghan a fost cea mai bună, declarând că turneul din Australia a fost un moment important în cariera sa.

„Nu am un moment specific care să fie preferatul meu, dar a fost absolut fantastic și un lucru incredibil să merg în turneu cu Ducele și Ducesa de Susex.”

Tom Rooke a declarat că el a fost prezent și la Jocurile Invictus când Meghan și Prințul Harry la începutul relației și apreciază cât de apropiați sunt cei doi, gesturile de afecțiune fiind destul de rar întâlnite în cazul familiei regal.

„Un lucru pe care îl iubesc la a-i fotografia pe Ducele și Ducesa de Sussex este să văd cât de afectuoși sunt unul cu celălalt. Este reconfortant să văd cât de intimi pot fi drept cuplu, ei ținându-se de mână aproape de fiecare dată când sunt împreună.”

Expertul în…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.