Motivul pentru care Meghan Markle și Prințul Harry ar putea petrece separat Valentine’s Day

0

Acesta ar fi primul an în care Meghan Markle și Prințul Harry ar sărbători Valentine’s Day în calitate de cuplu căsătorit, însă se pare că acest lucru este puțin probabil.

Potrivit anunțului făcut de Kensington Palace, pe 14 februarie Prințul Harry se va afla la un centru de pregătire militară pentru programul Exercise Clockwork, în Bardufoss, Norvegia. Acolo el se va întâlni cu inginerii, echipajele și va afla mai multe despre procedurile de antrenament. Acest program a pregătit din 1969 și până acum peste 16.000 de marinari din Marina Regală Britanică și Forțele Armate Navale.

Prințul Harry va participa la acest eveniment, deoarece el a devenit Căpitanul General al Forțelor Armate Navale în 2017, luând locul bunicului său, Prințul Philip.

Palatul Kensington nu a precizat dacă la eveniment va fi prezentă și Meghan Markle, însărcinată în șase luni și nici  dacă Ducele de Sussex se va întoarce acasă în aceeași zi sau va rămâne în Norvegia pe tot parcursul zilei.

Până pe 14 februarie Ducele și Ducesa de Sussex vor mai avea apariții comune, ei vizitând Bristol pe 1 februarie pentru a cunoaște oamenii și pentru a afla mai multe despre istoria acestui oraș. Totodată, pe 7 februarie ei vor participa la evenimentul…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.