Motivul pentru care contul de Instagram al lui Meghan Markle a fost reactivat în mod misterios

0

În cazul în care te gândeai că Ducesa de Sussex va reveni pe contul său personal de Instagram, avem o veste proastă, acest lucru nu se va întâmpla prea curând.

Pentru câteva ore fanii lui Meghan au putut să acceseze din nou imaginile acesteia. Poze din vacanțele în Londra sau Italia, imagini cu cei doi câini, totul era în continuare acolo. În plus, contul lui Meghan a ajuns să fie urmărit de 3 milioane de utilizatori.

Deși fanii au putut revedea imaginile fostei actrițe, mulți au sesizat că lipsesc imaginile postate de aceasta în perioada în care a început să se întâlnească cu Prințul Harry, ultima poza existentă pe cont fiind colajul cu fanii fostului site al lui Meghan, The Tig (în aprilie 2016). Cei care au urmărit mereu contul știu că Ducesa a postat imagini până când a fost dezvăluit că ea și Prințul Harry formează un cuplu. Așadar, probabil aceste imagini au fost fie șterse, fie arhivate.

Cei mai mulți fani au fost încântați de revenirea pe Instagram, însă au existat și persoane care au criticat acest lucru, deoarece Meghan este acum membru al familiei regale. Deși ne-am fi bucurat ca Ducesa să fie din nou prezentă în social media, reporterul regal Omid Scobie a avut o explicație simplă pentru prezența lui…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.