Motivul pentru care Brad Pitt nu a avut nicio relație de la despărțirea de Angelina Jolie

0

În ciuda a numeroase zvonuri cu privire la relațiile pe care Brad Pitt le-ar fi avut după ce s-a despărțit de Angelina Jolie, se pare că actorul în vârstă de 55 ani preferă să nu se implice amoros în nicio relație și nici nu își dorește acum acest lucru.

„Brad nu s-a implicat în vreo relație de la despărțirea de Angelina”, a declarat pentru HollywoodLife o sursă apropiată actorului. „Nu a avut întâlniri romantice în casa în care a locuit cu Angelina și copiii lor și este la mare distanță de posibilitatea de a se îndrăgosti din nou”.

„Brad este amic cu numeroase femei din industria cinematografică”, a subliniat o altă sursă. „Cu toate acestea, el preferă acum relațiile platonice cu multe persoane de sex feminin și nu relații amoroase. Atunci când el va decide că vrea să fie mai mult decât amic cu o femeie, cu siguranță nu va anunța acest lucru public și nici nu o va prezenta copiiilor lui, cel puțin până când relația nu va fi una serioasă. Și nu se grăbește ca acest lucru să se întâmple. Se bucură de viață, se concentrează pe a fi un tată bun și se implică în carieră în loc să își facă probleme când și dacă se va mai îndrăgosti din nou”.

În perioada care s-a scurs de la…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.