Motivul pentru care Aretha Franklin își lua mereu geanta pe scenă

0

În timp ce Aretha nu o folosea pentru a transmite diverse semnale celor care lucrează pentru ea, precum Regina Elisabeta a II-a, există un motiv pentru care apărea mereu pe scenă cu geanta în mână.

Când Glenn Weiss a lucrat cu Aretha pentru onorurile aduse Centrului Kennedy în anul 2015, știa foarte bine povestea genții. „Întotdeauna pășește pe scenă cu geanta în mână. Când eram la repetiții, apărea pe scenă și o punea pe pian. Când cobora de pe scenă, o ridica și o așeza pe podea”, a spus Glenn pentru the New York Times.

Glenn Weiss, care a produs și regizat evenimentul din 2015, a spus o poveste despre rolul pe care l-a jucat geanta la repetițiile show-ului.”„Spectacolul se termină cu toată lumea din tribune care cântă `I Feel the Earth Move`. La repetiții, sunt niște oameni așezați în linie și îmbrăcați în haine casual – ea, James Taylor, Sara Bareilles, Janelle Monae – și această geantă care stătea în mijlocul scenei. După ce am terminat melodia, James Taylor s-a aplecat pentru a ridica geanta și i-a dat-o Arethei, un adevărat gentleman, și, din reflex, aproape că l-a împins”.

Weiss nu a fost singurul care a observat că Regina muzicii Soul nu stă niciodată departe de geantă. David Remnick,…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.