Motivul pentru care actorul Liam Neeson a vrut să ucidă pe cineva

0

Actorul a declarat că în trecut a fost o vreme când umbla pe străzi înarmat cu o bâtă specială, așteptând să omoare pe cineva ca să răzbune trauma cuiva apropiat.

Liam Neeson a declarat toate acestea într-un interviu dat în contextul noului său film, „Cold Pursuit”. Actorul a precizat că regretă felul în care s-a comportat în acea perioadă, potrivit Mediafax.

„Am bătut în sus şi în jos străzile cu o bâtă la mine, în speranţa că o să se ia de mine cineva. Îmi e ruşine să spun, am făcut asta vreme de o săptămână, în speranţa că ‘un nenorocit de negru’ o să iasă dintr-o cârciumă şi o să se ia de mine. Ca să am de ce să-l omor. Înţeleg nevoia de răzbunare, dar nu duce decât la şi mai multă răzbunare, la şi mai multe crime, şi mai multe crime”, a povestit actorul.

Filmul „Cold Pursuit”, în care Liam Neeson interpretează rolul unui tată care se răzbună, este adaptarea unei pelicule norvegiene. Acesta va fi lansat în România pe 22 februarie.

CITEȘTE ȘI: COPIII SISTEMULUI / Smulși din familii și aruncați în centre de plasament! „Cadoul” sfâșietor făcut de stat, la majorat, orfanilor crescuți de asistenți maternali

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.