Motivul emoționant pentru care Meghan Markle este comparată cu Prințesa Diana

0

Se pare că Meghan Markle nu se inspiră doar din ținutele purtate de Prințesa Diana, ci și din modul în care se comporta la evenimentele publice.

În timp ce cei mai mulți membri ai familiei regale, de exemplu Regina Elisabeta a II-a, poartă mănuși atunci când salută publicul, Meghan a decis să renunțe la această regulă în cadrul unui eveniment recent, care a avut loc în Bristol, Anglia. În ciuda temperaturilor scăzute și a ninsorii, Ducesa de Sussex a decis să renunțe la mănuși pentru a da mână cu oamenii din mulțime.

Acest gest a dus la comparația cu Prințesa Diana, care a ales mereu să renunțe la mănuși atunci când saluta oamenii. „Ea a renunțat la protocolul regal de a purta mănuși deoarece îi plăcea să dea mâna atunci când saluta oamenii și să aibă contact direct”, a declarat Eleri Lynn, curatorul une expoziții despre stilul Prințesei Diana pentru People.

În plus, Prințesa Diana ar fi renunțat la pălăriile imense din același motiv – era dificil să îi salute și să îi îmbrățișeze pe cei care doreau să o cunoască.

Citește și:
Meghan Markle a primit o poreclă legată de Prințesa Diana din partea apropiaților familiei regale

Foto: Arhiva Revistei ELLE

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.