“Moștenitorii” Iris și Holograf au plecat să cânte pe vapor

0

Moștenitorii’ Iris și Holograf s-au mutat temporar peste Ocean cu întreaga lor trupă, No Stress, una dintre cele mai apreciate formații de coveruri de la noi, cu un contract foarte bun.

Formația a fost acceptată în echipa unuia dintre cele mai mari și scumpe vase de croazieră din lume, hotelul gigant plutitor MS Oasis of the Seas, care se învârte în zona caraibiană.

FOTO Cristi si Nelu Dumitrescu, Vladimir si Mihai Pocorschi

Moștenitorii’ Iris și Holograf au plecat să cânte pe vapor. Cristi Dumitrescu și Vladimir Pocorschi și-au mutat trupa în America

No Stress, adică Eliza Manda și Daniel Max Dragomir (voce) – amândoi foști concurenți la Vocea României’ -, Vladimir Pocorschi (chitară), băiatul lui Mihai Pocorschi (VH2, membru fondator Holograf), Robert Preduț (saxofon), Alexandru Burca (pian), Pepino Vasile (chitară bass) și Cristi Dumitrescu (tobe) – băiatul lui Nelu Dumitrescu, membrul fondator Iris -, a luat ființă în urmă cu cinci ani și a devenit repede una dintre cele mai cerute trupe la petrecerile din București.

La sfârșitul anului trecut, formația a părăsit însă zona petrecerilor și a nunților și a plecat cu un contract cât o vacanță pe imensul vapor care a costat, la momentul lansării sale, în urmă cu zece ani, 1,4 miliarde de dolari.

CITESTE SI:VIDEO/ Ion…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.