Monica Davidescu și Aurelian Temișan, 24 de ani de când s-au cunoscut. „Am rămas împreună și în culise, și pe scenă”

0

Actrița Monica Davidescu și cântărețul Aurelian Temișan formează o familie perfectă. Se înțeleg perfect și sunt unul dintre cele mai unite cupluri din lumea showbiz-ului autohton. Zilele acestea, s-au împlinit 24 de ani de când s-au cunoscut.

„Cam pe la ora asta, cu 24 de ani în urmă, ne cunoșteam la un spectacol. Am rămas împreună în spectacolul vieții, și în culise și pe scenă. Acum suntem trei . Și sperăm la cât mai mulți ani împreuna. La mulți ani noi!”, a precizat Monica Davidescu în mediul online.

„Pe la ora 9 şi jumătate, 10 seara, se întâmpla să ajung şi eu în acea locaţie minunată, care, între timp, nu mai funcţionează, unde era un program de noapte, cu multă muzică, pe care Monica îl prezenta. Iustinian Radu, prietenul nostru, e un fel fel de naş spiritual al relaţiei noastre – şi mi-a făcut cunoştinţă cu ea şi mi-a spus: „Ea e Monica şi ea te va prezenta, spune-i ceva”, povestea într-un interviu Aurelian Temișan despre momentul în care a cunoscut-o pentru prima oară pe cea care avea să-i devină soție.

Aurelian Temișan este un cunoscut cântăreț din România, în vârstă de 46 de ani. A jucat și în filme, dar a făcut parte și din diverse emisiuni de televiziune. În plan personal, Aurelian Temișan este căsătorit cu actrița Monica…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.