Monica Anghel a păstrat o fustă și pantaloni la sfatul psihologului

0

După operația suferită la coloană în urmă un an și jumătate, cântăreața a descoperit, la clinica unde făcea recuperare, un program de slăbit pe care îl va încheia în această toamnă. Un nutriționist, un fizioterapeut, un kinetoterapeut și un psiholog au ajutat-o pe vedetă să scape într-un mod sănătos de kilogramele în plus, hrănindu-se corespunzător și făcând sport.

S-a îngrășat din cauza tiroidei, la 25 de ani

Monica Anghel, 47 de ani, a început să aibă probleme cu greutatea la 25-26 de ani, pe fondul unor probleme de sănătate.

„Nu mi-am dat seama în primă fază ce se întâmplă cu mine, doar că la început eram din ce în ce mai obosită, simțeam nevoia din ce în ce mai mult să dorm, nu aveam putere să fac mai nimic. Văzând că lucrurile stau așa, mi-am făcut niște analize și am descoperit că am aceste probleme cu tiroida. Din cauza hipotiroidiei – eu am avut hipotiroidie și după aceea am trecut în hipertiroidie – poți să te îngrași între 7 și 10 kilograme.

Sigur că, de-a lungul anilor, m-am îngrășat mult mai mult, pentru că nu știam cum trebuie să mănânc, când trebuie să mănânc, ce anume, mesele pe care le aveam erau dezorganizate. Am sărit aproape toată viața mea peste micul dejun, ceea ce nu a fost deloc OK. Mâncam o dată pe zi sau cel…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.