Momente stânjenitoare pentru Anca Țurcașiu și Andreea Bănică. Uneia i-a căzut cortina în cap, alteia i s-au rupt pantalonii în fund

0

 

Anca Țurcașiu și Andreea Bănică au fost invitate la emisiunea „Vulturii de noapte”, de la postul de televiziune Kanal D, unde au povestit despre cele mai stânjenitoare momente pe care le-au trăit pe scenă.

Astfel, Anca Țurcașiu a mărturisit că i-a căzut cortina în cap.

„Eram pe scena Teatrului Constantin Tănase şi ne poziţionau coregrafii şi eu m-am pus în altă parte şi mi-a căzut cortina direct în cap şi am căzut lată pe jos”, a povestit Anca Ţurcaşiu.

La rândul ei, cântăreața Andreea Bănică a explicat că i s-au rupt pantalonii în fund în timp ce se afla în drum spre un concert.


„Eram în drum spre concert şi aveam pantaloni de latex, cauciuc. Şi mi s-au rupt exact aşa (n.r. în zona posteriorului). Un funduleţ afară din pantaloni, direct pe mijloc. Nu ştiam ce să fac în momentul ăla.

Nu ştiam cum să mă acopăr, bine că aveam maşina la o distanţă nu destul de mare şi aveam o pereche de pantaloni.

Au intrat toţi pe scenă, instrumentiţii, dansatoarele şi eu trăgeam de pantaloni. Nu vrei să ştii! Cel mai penibil moment din viaţa mea…”, și-a amintit Andreea Bănică.

Citește și: REPORTAJ/ Orfanii crescuți de bunica Tania, caz prezentat de Libertatea în septembrie, au fost vizitaţi de Moş Nicolae. Au primit în ghetuţe 50 de lei şi un…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.