Momente dificile pentru Andreea Mantea în Turcia. „Mi-am făcut bagajele de vreo două ori”

0

Andreea Mantea trece prin momente dificile în Turcia din cauza filui ei, căruia îi este foarte dor să se întoarcă acasă, în România.

Prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea se află la Istanbul, în Turcia, unde va sta timp de șase luni, pentru a se ocupa de show-ul matrimonial pe care îl moderează la Kanal D. Bruneta se află acolo împreună cu fiul ei și al luptătorului MMA Cristi Mitrea, David.

Însă adaptarea pare să fie foarte grea pentru micuț, care își dorește foarte mult să se întoarcă în România. Într-un interviu pentru Kanal D, Andreea Mantea a mărturisit că suferința fiului ei i-a dat mult de furcă și că și-a făcut de două ori bagajele pentru a reveni în România.

„Mi-am făcut bagajele de vreo două ori! Am zis că nu mă mai interesează nimic, că fericirea sufletului meu e mai importantă, că fericirea fiului meu e mai importantă. De o săptămână nu mai e el. Cade pe gânduri şi tremură şi zice că vrea să o vadă pe mamaia, că vrea să vadă pisicile.

Tremură, îi tremură glasul, oftează. Îl păcălesc, încerc să îl amăgesc. Aş vrea să îl văd pe David fericit. Nu pot ca mamă să trăiesc aşa”, a declarat Andreea Mantea, potrivit wowbiz.ro.

„Poate nu sunt atât de puternică aşa cum credeam”, a mai spus vedeta.

Citește și: Editorial…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.