Momente de coșmar pe aeroport pentru fotbalistul Gabi Enache

0

Întâmplarea a fost povestită pe rețelele de socializare de către soția lui Gabi, Lena Rohozneanu.

Hai dimine, pentru unii, nu şi pentru noi. După 5 ore de zbor Doha-Istanbul cu o întârziere de o oră, având la dispoziţie 15 minute pentru a prinde din zbor avionul spre Bucureşti, stând frumos la un rând infermal organizat cu mişcări rapide de degete de parcă şi-au greşit insigna, cea de dirijor în intersecţia spre controlul vamal cu cea de dirijor de operă, stăm liniştiţi la rând chiar dacă mai aveam 15 minute până la decolare”, a început tânăra povestea.

Iar dintr-odată, se găseşte un „domn turc cu insignă de şmecher” să traga acel elastic fix în faţa noastră dupa ce-i vorbim frumos şi îi spunem că în următoarele 10 minute avionul va decola. Urmează o îmbrânceală turcească atât către mine cât şi către Gabriel, scoţându-ne după elasticul separator şi continuând cu mâini în gât şi împinsături şi ameninţări cu tentă de box”, a continuat Lena.

Dar nu ne-am lăsat prăduiţi. M-am băgat în faţa soţului meu şi m-am luat la harţă cu domnul şmecher cu insignă în timp ce dânsul sau dumnealui, cu stimă mă exprim, se observă, continua „joaca” cu Gabi, cred că s-a simţit ofensat că nu ne-am supus la cerinţele lui de a ne băga într-o altă încăpere…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.