Modurile surprinzătoare în care vedetele tale preferate au fost descoperite

0

Ești curioasă cum a început drumul unora dintre cele mai mari celebrități ale momentului? Aceste povești surprinzătoare te vor face să crezi că orice este posibil, chiar și să devii peste noapte o vedetă de mare succes.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence avea 14 ani când a fost descoperită de un căutător de talente, în timp ce era în vacanță în New York. În aceeași săptămână, ea a vizitat o agenție și a dat audiție pentru o reclamă la unt de arahide. „Ei mi-au spus că a fost cea mai bună audiție pe care au văzut-o de la un copil de 14 ani. Mama mea mi-a zis că m-au mințit”, a spus Lawrence într-un interviu.

Mandy Moore

La începutul primului an de liceu, Mandy Moore petrecea timp într-un studio pentru a-și îmbunătăți calitățile vocale. Într-o zi, un curier FedEx a auzit-o și a recomandat-o unui prieten care deținea Epic Records. Astfel, vedeta a semnat cu casa de discuri și a lansat primul ei single. „Nu puteam să realizez că acest lucru chiar mă va ajuta să-mi fac o carieră. Aveam numai 14 ani!’, a spus Moore.

Rihanna

Deși pare greu de crezut, chiar și Rihanna a fost o persoană obișnuită la un moment dat. În iarna anului 2003, producătorul Evan Rogers și soția lui erau în vacanță în Barbados când un grup de fete, printre care și Rihanna, a dat o audiție pentru ei. Rogers și-a dat seama imediat că a descoperit ceva special. „În momentul în care Rihanna și-a făcut apariția, a fost ca și cum celelalte două fete nici nu existau’, a spus Rogers pentru The Song Machine.

Charlize Theron

Charlize Theron se certa cu un casier la o bancă când a fost descoperită. Ea nu reușea să încaseze un cec, însă a fost ajutată de un…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.