Moduri prin care poți scăpa de ridurile din jurul ochilor

0

Ridurile sunt nelipsite din viața noastră, iar asta nu este un lucru rău. Practic, ridurile de expresie sunt o dovadă că am știut să ne bucurăm de fiecare moment și am trăit practic din plin. Așadar, nu ar trebui să te deranjeze, însă, totodată, știm că există momente în care ți-ai dori să scapi de ridurile din jurul ochilor.

Cel mai important este să înțelegi că ele nu vor dispărea complet cu ajutorul unei creme, ci pur și simplu le poți face mai puțin vizibile. Încearcă aceste moduri prin care poți obține o privire mai luminoasă, cu riduri mai puțin pronunțate.

1. Înțelege cum și de ce se formează aceste riduri

Toate tipurile de riduri, inclusiv cele din zona ochilor, se formează din cauza înaintării în vârstă, mai exact a pierderii colagenului și a elastinei din piele. Astfel, singurul mod prin care poți fi afectată mai puțin de trecerea timpului este să nu îți miști mușchii faciali sau să nu pășești în lumina soarelui. Desigur, poți facilita apariția timpurie a ridurilor prin adoptarea unor obiceiuri mai puțin bune, de exemplu fumatul.

2. Investește într-o cremă bună de ochi

Da, am menționat anterior că o simplă cremă nu va face minuni, însă ai nevoie de un astfel de produs pentru a menține zona hidratată. Astfel, dacă ai ochii obosiți și cearcăne, un astfel de produs te poate ajuta foarte mult. Fii atentă la ingredientele acestei creme și caută mereu produse cu retinoizi, antioxidanți sau peptide. Totodată, nu uita să folosești întotdeauna cremă cu SPF. Alte ingrediente perfecte care nu rănesc pielea din zona ochilor sunt retinolul (folosit seara) și acidul hialuronic, care poate oferi efectul de umplere a ridurilor fine, oferind o bază mai bună pentru corector.

3. Ia în calcul o procedură medicală

Nu există un mod prin care să scapi definitiv de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.