Modul în care Lady Gaga a sărbătorit câștigarea Globului de Aur te va face să o îndrăgești și mai mult

0

Cel care o cunoaște probabil cel mai bine în acest moment este logodnicul ei, Christian Carino. El este și cel care ne-a dezvăluit modul adorabil în care Lady Gaga a sărbătorit câștigarea unui premiu Globul de Aur pentru piesa „Shallow” pe care o interpretează în filmul „A Star Is Born”.

Și, dacă îți imaginai că Lady Gaga a sărbătorit petrecând până dimineața, ne pare rău să te dezamăgim, dar realitatea este alta. În imaginea postată de Christian Carino pe contul său de Instagram, o putem vedea pe Lady Gaga în pat, ținând în mână statueta pe care abia a câștigat-o, dar și alături de un castron cu cereale și o cutie cu cereale cu fructe. Imaginea alb-negru ne-o prezintă pe Lady Gaga zâmbind, în timp ce își ține mâna la ochi.

Seara decernării premiilor Globul de Aur a fost cu siguranță una specială pentru Lady Gaga. Este a doua oară când artista câștigă un Glob de Aur, însă imaginile în care interacționează și se îmbrățișează cu Bradley Cooper, colegul ei din filmul „A Star Is Born”, dar și cu Rami Malek, starul din „Bohemian Rhapsody”, au făcut ocolul lumii.

Deși Lady Gaga și Christian Carino nu au venit împreună pe covorul roșu, cei doi au avut parte de mai multe momente adorabile…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.