Modul în care Alex Rodriguez a cerut-o în căsătorie pe Jennifer Lopez este mai romantic decât ne-am imaginat

0

În noile imagini postate de cei doi pe Instagram, fanii cuplului au putut vedea modul în care Alex Rodriguez a cerut-o în căsătorie pe Jennifer Lopez și reacția cântăreței atunci când a văzut inelul pentru prima dată.

Cererea a avut loc la apusul soarelui, pe malul oceanului, și putem spune că momentul a fost ales perfect.

„3.19.19”, a scris Jennifer pe Instagram, postând mai multe imagini care surprind acel moment special. Același colaj de fotografii a fost postat și de Alex Rodriguez, cu hastag-ul #futuremrsrodriguez. (Viitoarea Doamnă Alex Rodriguez).

Fostul jucător de baseball a postat un mesaj special și pe Instagram Stories. „Nu sunt multe cuvinte pe care să le împart cu tine, numai sentimente. Recunoștintă. Încântare. Și pur și simplu… bucurie. Știm că avem de muncă pentru a continua să ne construim o familie și un viitor de care să fim mândri și nu o putem face fără voi toți. Suntem foarte recunoscători pentru toate mesajele voastre de iubire și felicitări”.

Chiar dacă unii fani se așteptau ca Alex să o ceară în căsătorie pe Lopez, potrivit unui apropiat al cuplului, cererea în căsătorie a fost o surpriză pentru mulți. „Chiar dacă această călătorie în Bahamas a fost plănuită de câteva…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.