Modele de manichiură la modă în 2019

0

În fiecare an avem parte de trenduri care de care mai interesante, iar domeniul manichiură nu face excepție. Dacă vrei să fii în pas cu tendințele, iată care sunt cele mai cool modele de manichiură la modă în 2019.

Glitter

Dacă ești obsedată de tot ceea ce au reprezentat anii ’90, atunci acest trend ar trebui să te bucure. Manichiura glitter rămâne în tendințe pe tot parcursul anului, iar specialiștii ne încurajează să nu ne ferim de culori puternice.

Modele de manichiură la modă în 2019: Animal prints

Lumea modei nu s-a plictisit de imprimeul wild (în regăsim și în tendințele pentru primăvară-vară), iar acum îl întâlnim și în modelele de nail art. Dacă ți se pare mult prea complicat de realizat folosind lacuri de unghii, recomandarea noastră este să apelezi la nail patch-uri.

Aplicații

Nu mai este nevoie de ocazii speciale pentru a da un plus de glam unghiilor tale. Scoate din anonimat o manichiură simplă (de preferat mată) folosind câteva aplicații cât mai strălucitoare.

Modele de manichiură la modă în 2019: Accent pe vârfuri

Nu te teme să folosești mai multe nuanțe pentru a-ți realiza o manichiură de efect. Ține minte doar că este important să existe un contrast cât mai mare între nuanțele folosite sau texturile lacului de unghii.

Almond nails

Unghiile de tip migdală se află în tendințe de ani buni și chiar ne bucură acest lucru pentru că arată spectaculos, conferă lungime degetelor tale și poți aplica orice lac de unghii iar efectul va fi unul de impact.

Unghii tip stiletto

Un trend care nu se potrivește oricărei femei, dar cine spune că nu ne putem lăsa din când în când conduse de imboldul unei femme fatale și să alegem o formă pe cât de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.