Misha, fără sutien. „Dacă te vede scumpi, e gelos”

0

 

Fără sutien, acoperită în părțile esențiale de o geacă de culoare albastră și cu o pălărie imensă de culoare neagră, pe cap – așa apare Misha în cele mai recente fotografii pe care artista le-a postat pe contul său de Instagram.

Fosta soție a muzicianului Connect-R arată extraordinar de bine și este mai incendiară ca niciodată. Bustul voluptuos al  vedetei a atras imediat atenția.


„Dacă te vede scumpi e gelos, Misha??? devii bulibașă???”, „Lasă geaca! Nu vezi ce e în cea! 2 minunați și un chip minunat. Superbă!”, „Prințesă”, „Superbă”, „Superbi sâni”, „Zână”, „ce fel de femei sunteți de pozați în halul ăsta? Aveți bărbat acasă, copii, aveți părinți… nu vă e rușine să vă faceți poze așa?”, au comentat internauții apariția Mishei.

Connect-R s-a căsătorit cu Misha în în toamna anului 2014. Connect-R și Misha au împreună o fetiță, Maya. Anul trecut, în data de 14 august Connect-R a anunțat că s-a separat de Misha de peste un an.

FOTO: Instagram

Citește și: EXCLUSIV | Cât te costă să te cazezi la minihotelul lui Cosmin Bărcăuan de lângă Salonic. Firea și Pandele au fost clienții fostului fotbalist

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.