Misha este hotărâtă să facă o schimbare drastică de look: „Acum am 55 de kilograme şi aş vrea să ajung la 49-50!”

0

Misha, fosta soție a lui Connect-R, este una dintre vedetele din showbiz ce se poate mândri cu un corp perfect, însă ține o dietă severă, pentru că vrea să mai topească câteva kilograme.

În timpul unui interviu, Misha a mărturisit cum are grijă de silueta ei, înafara faptului că se mai duce din când în când și la sală.

“Nu am niciun secret pentru silueta mea, încerc să fiu atentă la ce mănânc, mai am perioade când mai scap din vedere treaba asta şi mai pun un kilogram-două dar cam atât, însă le dau jos destul de rapid. Nu fac nimic deosebit! De exemplu, acum ţin o dietă, dar nu sunt foarte strictă. Dacă am o zi în care mi-e foarte tare poftă de ceva, mănânc, dar foarte puţin.  La sală nu am mai mers de vreo lună şi jumătate deoarece am avut programul foarte încărcat, a fost şi Maya în vacanţă, mi-a fost puţin mai greu pentru că trebuie s-o iau cu mine. Mai fac acasă zumba cu Maya, iar sala o voi relua când începe ea grădiniţa. Acum am 55 de kilograme şi aş vrea să ajung la 49-50!”, dezvăluie Misha.

“Nu am un meniu fix, dimineaţa când mă trezesc o pregătesc pe Maya pentru grădiniţă, apoi merg la sală, la studio. O să reluăm curând programul cu grădiniţă. De exemplu, azi am mâncat la mic dejun o salată, la prânz voi mânca sote de…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.