Misha, despre relația cu Connect-R, fostul său soț: „Nimeni nu este perfect” | Româneşti, Vedete

0

Misha și Connect-R au evitat să vorbească o perioadă despre motivele despărțirii, însă în ultimul timp artista a făcut o serie de declarații despre relația dintre ei și despre cât de implicat este Connect-R în creșterea fetiței sale: „Putem vorbi de multe feluri de dragoste. Depinde. În cazul meu este vorba de prietenie. Bănuiesc că te referi la relaţia mea cu Relu. Vorbim zilnic, ne vedem o dată la câteva zile.  Nimeni nu este perfect. Nu aş putea să dau o notă pentru aşa ceva. Maya şi Relu îşi petrec timp împreună, deşi el are un program mult mai încărcat decât al meu. Se văd des, la două trei zile, chiar azi au fost împreună la film. I-aş da zece în măsura în care îi permite timpul. O iubeşte foarte mult pe Maya şi îi oferă ceea ce nu a avut el” – a povestit Misha în emisiunea „Răi da’ buni”.

„Nu vreau să mă exprim din punctul ăsta de vedere, noi suntem în relaţii ok. Nu aş putea vreodată să vorbesc urât la adresa tatălui Mayei. Vom avea o relaţie frumoasă mereu şi îl respect că îi ofertă totul.”, – a încheiat Misha.

Connect-R si Misha s-au căsătorit în toamna anului 2014, iar divorțul, cu toate că a fost semnat anterior, abia anul trecut, în luna august, a fost făcut public de artist.

Sursă foto: Instagram

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.