Mirela Vaida vrea nume românesc pentru cel de-al treilea copil

0

Mirela Vaida se bucură de timpul liber pe care îl are, după ce emisiunea ei a fost scoasă din grila Antenei 1, dedicându-se în totalitate familiei. A bifat deja o vacanță la munte, iar la finalul acestei luni participă la Selecția Națională Eurovision 2019 cu piesa Underground’. Competiția muzicală are loc pe 27 ianuarie, la Iași, urmând ca finala să fie în februarie.

Mirela e foarte activă pentru că-i permite sarcina. Spune că se simte excelent și este nerăbdătoare să își cunoască fiul. Împreună cu soțul ei, a pregătit deja lista scurtă cu prenume pentru bebeluș.

Ne plac numele neaoșe, avem vreo trei variante: Tudor, Ștefan, Iancu. Trebuie să vedem ce ne inspiră când îl vedem pe băiețel, pentru că așa, să îi punem un nume și să nu-l simțim pe fața lui, parcă nu merge’, a declarat, pentru Libertatea, Mirela Vaida.

Ar vrea chiar și al patrulea copil! Cu o condiție: să fie fată

Deși nu-i este deloc ușor cu casa plină de copii, fosta prezentatoare TV a luat în calcul echilibrarea balanței. Are o fată și un băiat, Carla și Vladimir, și cum mai vine un băiețel, crede că încă o fetiță ar crea armonie în casă.

Am vorbit despre asta. Dacă tot mi l-a dat Dumnezeu până în 37 de ani pe cel de-al treilea, înseamnă că până în 40 trebuie să îl fac pe al…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.