Mirela Vaida, enervată la culme. „Doamne ferește! Mă dezic total”

0

Mirela Vaida a încheit colaborarea cu postul de televiziujne Antena 1. deranjată de faptul că s-a spus că ar fi fost dată afară și că ar fi semnat cu o altă televiziune, Mirela vaida a decis să spună chiar ea cum stă situația.

 „Doamne ferește!! Dragilor, mă dezic total de toate articolele de scandal, gen „am fost data afară pentru că negociam cu concuren’a”, „am fost concediată”, „cu ce televiziune a bătut palmă Vaida” etc.!!! Nu am fost concediată de Antenă! În televiziune se lucrează pe proiect! Când se încheie proiectul, e gata și contractul, dacă nu există alt proiect imediat!! Sunt însărcinată în 7 luni!!! ?

Nu m-a dat nimeni afară! Nu am negociat cu nicio concurență! ? Contractul cu TVR este semnat fix pentru concursul Eurovision  la care Antenă m-a susținut masiv și în 2014, când am mai participat), iar prezența mea în diverse emisiuni, la Antena 1, Antena Stars, România TV, TVR s-a făcut doar pentru promovarea piesei Underground cu care voi participa în semifinală de la Iași! Toți concurenții își promovează piesele peste tot, în această perioadă!! E lipsă de subiecte în presă, clar!! ? Și dacă tot v-am abordat, vă rog mult să mă și susțineți prin vot pe 27 ianuarie, în semifinala de la Iași!! Hai, să avem o duminică frumoasă cu…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.