Mirela, după ce a fost la târgul de nunți de la Cluj. „Știu exact ce îmi doresc peste câteva luni”

0

Zilele acestea, Mirela, fosta concurentă de la Insula Iubirii, a fost prezentă, în calitate de invitat special, la târgul de nunți care s-a desfășurat la Cluj. Acolo, bruneta a îmbrăcat mai multe rochii de mireasă, în care a arătat spectaculos.

Având posibilitatea de a vedea o mulțime de rochii de mireasă, Mirela a profitat de ocazie pentru a studia ofertele și pentru a putea alege rochia de mireasă pentru marele eveniment din viața sa.

Mirela se pregătește și în viața reală să îmbrace rochia de mireasă după ce a fost cerută în căsătorie de actualul ei iubit, Florin Tecar. Mirela a mai fost căsătorită în trecut cu un bărbat care i-a provocat numai probleme.

„Am fost așa de fericită, zilele astea, că am îmbrăcat din nou rochițe de mireasă…. ??. Știu exact ce îmi doresc peste câteva luni???‍❤️‍?#loveandmarrige”, a spus Mirela după participarea la târgul de nunți de la Cluj.

La eveniment, Mirela s-a întâlnit și cu cântăreața Cristina Spătar, alături de care s-a și fotografiat îmbrăcată în rochie de mireasă.

Citește și: Frații Cantona vin în România să facă un film despre Steaua! Libertatea a aflat totul de la Joel, fratele mai mic din „clanul Cantona”

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.