Mirela de la Insula Iubirii dă detalii despre Ionuț. Ce a răspuns când a fost întrebată dacă bărbatul a înșelat-o

0

 

Mirela a acordat un interviu pentru revista Viva!, în care a vorbit despre relația cu Ionuț Gojman, cel care i-a fost iubit și alături de care a participat la emisiunea Insula Iubirii, filmată în Thailanda și transmisă de postul de televiziune Antena 1.

Mirela a spus lucrurilor pe nume atunci când a fost întrebată dacă Ionuț i-a fost infidel pe durata povesții lor de dragoste.

„În timpul în care am fost împreună, nu m-a înșelat. Cel puțin, eu nu știu să o fi făcut. Cu siguranță nu aș fi trecut peste un asemenea gest”, a răspuns Mirela.

Mirela a fost una dintre cele mai urmărite concurente de la Insula Iubirii, show-ul transmis de postul de televiziune Antena 1. După ce a susținut că nu mai vrea să aibă de-a face cu iubitul ei, Ionuț, și că va continua în țară povestea de iubire cu ispita Mircea, în ultima noapte la Insula Iubirii, Mirela s-a sucit la 180 de grade. În pat cu Ionuț, aceasta i-a făcut o declarație de dragoste, implorându-l să rămână cu ea, însă acesta a refuzat categoric.

Mai multe detalii din relația Mirelei cu Ionuț pe viva.ro.

Citește și: „Dosarele X” în Blejoi. Am fost în comuna prahoveană care pe 4 decembrie a fost cea mai poluată localitate din lume. «Nu am simțit nimic deosebit sau să se vadă ceva nor, mai deosebit. Nici…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.