Mirela de la Insula Iubirii dă detalii despre bărbatul din via’a ei. „Am urmărit emisiunea în brațele lui”

0

De câteva luni, Mirela de la Insula Iubirii are un nou iubit. Acesta se numește Florin Tecar și locuiește în Dej.Despre Florin Tecar se spune că ar fi fratele lui Ioan Tecar, un afacerist care conduce 13 firme şi care ar avea o avere de 125 de milioane de euro.Mirela și actualul ei iubit se înțeleg perfect, ba chiar au planuri de nuntă.

Într-un interviu pentu un post de televiziune, Mirela a oferit detalii despre actualul ei partener de viață.

„Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni. S-a întâmplat, am ieşit împreună mai mult timp. Cred că la el am găsit ce căutam de ani de zile, bărbatul acela pe care îl căutam. Să fie grijuliu, să mă iubească, să nu aibă alte interese.

Este tot timpul alături de mine, mă sprijină, chiar şi pe parcursul emisiunii. Am urmărit emisiunea în braţele lui. Chiar m-a ajutat, m-a susţinut şi chiar îşi dorea să ajute copiii. Îşi doreşte să adopte copil, chiar dacă are copii. Este perfect, este bărbatul care mă atrage, e tot ce îmi doresc.

Ştiţi că nu contează asta, cu muşchi, că are barbă sau e brunet. Soarta ne-a adus împreună, a fost un moment prielnic să ne aducă împreună. Discutăm despre nuntă, să vedem ce ne aduce anul viitor, pot să zic că m-a cerut în căsătorie. Ne dorim o familie, linişte… Îmi doresc…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.