Mirela de la “Insula Iubirii” cere scuze tuturor, înainte de Crăciun

0

Dragii mei, aici vorbesc de toată lumea din viața mea. Dacă v-am supărat cu ceva, eu îmi cer scuze în fața voastră. Și vorbesc în special de Ionuț și restul colegilor de la Insula Iubirii. Am răspuns unor întrebări care într-adevăr, mai bine rămâneau fără răspuns din partea mea. Nu vreau să fie nimeni suparat și să ne purtăm ură unul altuia. Eu îmi asum fiecare vorbă, de asta, îmi cer scuze dacă v-am supărat.

Cred că acum, în preajma Crăciunului, ar trebui să fim axati pe familie și prieteni dragi. Insula Iubirii s-a terminat, si acum ne vedem fiecare de viața lui și de prioritățile lui. Chiar dacă nu suntem toți prieteni în viața de zi cu, hai ăa nu fim nici dusmani pe rețelele de socializare. Vă doresc tuturor sărbători minunate și multă iubire din partea celor dragi ❤, iar pe tema din aceste zile considerați că este subiect închis pentru mine’, a scris Mirela de la Insula iubirii pe contul de socializare.

Citește și

Prințesa „Regelui”! Gică Hagi, cu ochii în lacrimi după ce și-a văzut fiica pe scenă. Kira a jucat-o magistral pe Martha Bibescu

 

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.