Mirela de la Insula Iubirii, amenințată de Bogdan, partenerul lui Hannelore. „Nu mai minți, că nu am făcut încă publice discuțiile în care spui de Mircea…”

0

La show-ul Insula Iubirii, transmis de Antena 1, Mirela a legat o relație cu prietenie cu Hannelore, actuala soție a lui Bogdan, însă legătura dintre cele două s-a rupt după terminarea emisiunii. Mirela a afirmat că Hannelore nu a fost lângă ea atunci când a avut nevoie. Bogdan, deranjat de dezvăluirile făcute de brunetă despre partenera lui de viață, dar și despre alte lucruri, a dus scandalul mai departe.

Acesta o amenință pe Mirela. Bogdan afirmă că încă nu a dat publicității discuțiile pe care Mirela le-ar fi avut despre Mircea, ispita care a cucerit-o la Insula Iubirii.

„Continui pe acelaşi subiect, mai bine vorbeşti despre dieta de 19.99 lei sau hainele tale, apropo din dieta aia ai cotă parte să-i dai lui Ionuţ.

Încearcă să fii cu capul pe umeri şi să nu mai minţi, că nu am făcut încă publice discuţiile tale cu Hanne, în care spui de Mircea şi de X unele lucruri.

Aşa că fiecare să-şi vadă de treaba lui. Hanne nu este sfântă, a plătit tot ce a făcut la Insula, dar uită subiectul Hanne.

Şi discuţiile alea nu erau false, pentru că erau discuţiile tale cu ea. Sau ţi-a făcut cineva cont fals înainte să te cunoască lumea, în aprilie, când nici nu se difuza emisiunea”, a spus Bogdan în mediul online.

Citește și: Sentință definitivă: Mega Image…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.