Mirela de la Insula Iubirii, alături de mama ei. „Am vorbit mai puțin de ea”

0

 

Mirela, fostă concurentă la Insula Iubirii, a fost foarte rezervată în declarațiile făcute despre familia ei. Bruneta a dezvăluit că părinții ei sunt separați. Ea l-a avut mereu aproape pe tatăl ei. Mama sa, cu care are o relație foarte bună, este recăsătorită și se află departe de ea. Pe femeia care i-a dat viață le-a arătat-o acum Mirela fanilor ei din mediul online. Mama brunetei și-a aniversat ziua de naștere, ocazie cu care aceasta i-a făcut o emoționantă declarație de iubire.

„M-ați întrebat de foarte multe ori de ea și este adevărat că am vorbit mai puțin de ea, dar nu pentru că nu o iubesc și o stimez nespus, ci pentru că distanța dintre noi îngreunează puțin întâlnirile dintre noi.

Astăzi e o zi specială din viața ei și din viața mea, pentru că e ziua mamei și aș vrea să îi urez un la mulți ani plin de sănătate, de fericire și iubire, de atenție și dăruire!

Draga mea mamă, tu știi că te iubesc nespus și că distanța nu face decât să ne facă întâlnirile mai dulci. Te iubesc mult și apreciez exemplul tău în viață. La mulți ani, mama❤”, a spus Mirela.

Mirela a fost una dintre cele mai urmărite concurente de la Insula Iubirii, show-ul transmis de postul de televiziune Antena 1. După ce a susținut că nu mai vrea să aibă de-a…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.