Mirela de la Insula Iubirii a îmbrăcat rochia de mireasă

0

 

Zilele acestea, în perioada 18-20 ianuarie, Mirela, fostă concurentă la Insula Iubirii, participă la târgul de nunți Love&Marriage Expo, care are loc la Wonderland Cluj Resort.

Senzuala brunetă este invitat special la eveniment. la târgul de nunți de la Cluj, Mirela a îmbrăcat rochia de mireasă, pentru catalogul evenimentului.

Mirela a ales o rochie de mireasă tip prințesă, cu un decolteu adânc, în care a arătat spectaculos.

Mirela se pregătește și în viața reală să îmbrace rochia de mireasă după ce a fost cerută în căsătorie de actualul ei iubit, Florin Tecar. Mirela a mai fost căsătorită în trecut cu un bărbat care i-a provocat numai probleme. Ea s-a cunoscut cu bărbatul în liceu, iar după mai mult timp relația a evoluat într-un mariaj.

„Îmi era frică să nu divorțez, pentru că râdea lumea de mine. Cea mai mare problemă în care m-a băgat fostul meu soț a fost ultima. Am fost închisă patru ani și două luni. Zi de zi”, povestea Mirela, care la acea vreme era angajata unei bănci din Cluj și avea acces la banii clienților.

Ea susține că el i-a spus să fure o sumă impresionantă de bani.

Citește și: EXCLUSIV / Libertatea a găsit-o pe fetița româncă a cărei voce a impresionat Suedia. Părinții au învățat-o limba maternă: „Când visez, visez…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.