Mirabela Dauer a răbufnit în cazul medicului cu opt clase. „Să ai viața unui om în mâini, fără studii, mi se pare ireal”

0

Mirabela Dauer și-a exprimat foarte clar părerea despre scandalul de proporții în care este implicat italianul Matteo Politi, falsul medic cu opt clase care a operat în România.

„Nu se poate aşa ceva! Am auzit că nu ştia nici să îşi pună mănuşile, era ajutat de asistentă”, a declarat Mirabela Dauer la emisiunea Agenția VIP, de la Antena Stars.

„Am auzit că a lucrat la cele mai tari clinici… Nu-mi vine a crede că a fost lăsat cu bisturiul în mână… Eu cred că sunt cel puţin două clinici care ştiu ce se petrece acolo şi nu ştiu cum a pătruns!”, a mai spus ea.

„Să ai viaţa unui om în mâini, fără studii, mi se pare ireal… Putea să bage bisturiul în tine că nu avea şcoală! Nu se poate aşa ceva!… Are talent la ce? Să ţină frumos bisturiul în mână?”, a încheiat renumita artistă.

Libertatea a dezvăluit că, de un an de zile, un fals medic de chirurgie plastică lucrează la patru clinici din București. Ministerul Sănătății i-a dat aviz escrocului italian Matteo Politi, care a ajuns să opereze de zeci de ori în România, chiar și la spitalul privat Monza, deși nu are studii de medicină! A fost depistat de asistente că nu știa să-și pună mănușile.

Citește și: Libertatea a vorbit cu medicul estetician la care a ajuns o pacientă mutilată de Matteo…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.