Mimi, primul vlogger din România care debutează cu o rubrică la radio

0

Mimi s-a apucat de YouTube acum trei ani si a ajuns rapid unul dintre vloggeri de top din România. Cifrele ei pe internet? 830 de mii de abonați pe YouTube, peste 63 de milioane de vizualizări, peste 740 de mii de followerși pe Instagram și 100 de mii de fani pe TikTok în doar o săptămână.

Mai nou, Mimi va veni în fiecare joi, timp de o oră, de la ora 21:00 în studioul Virgin alături de DJ-ii postului – Gabriel Fereșteanu și Andrei Niculae. Mișcarea este una îndrăzneață, Mimi fiind primul vlogger care se aude în FM cu o rubrică săptămânală dedicată. Timp de o oră, cei trei vor răspunde ascultătorilor atât la întrebări, cât și la provocări.

Va fi o oră diferită, o să vedeți. O să fim ăia trei zăpăciți care o să te facă curios de ce mai urmează. De patru ani fac radio în aproape fiecare zi și, sincer, sunt fericit că mi-am transformat prietenii și în colegii. Cu Gabi sunt prieten din liceu, deci de vreo opt ani, iar Mimi e cea mai nouă în gașcă, dar are și ea vreo doi ani cu noi. Ne știe, nu o să-i fie greu. O să fie, în schimb, cu râs mult. De asta mă ocup eu…. Ca de fiecare dată! Toată lumea știe că-s cel mai amuzant“ , spune Niculae.

„Gabriel Fereșteanu a intrat în echipa Virgin Radio în februarie, de luni până joi, de la 19 la 22. Nu este pentru prima oară la radio și se…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.