Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au căsătorit

0

Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au căsătorit în weekend-ul care abia a trecut în cadrul unei ceremonii intime la care au participat doar câțiva prieteni și familiile celor doi.

Imagini și videouri de la eveniment au fost postate pe instagram stories de contul @conradjackcarr, care între timp a fost dezactivat, și ulterior preluate de mai multe conturi ale fanilor.

Imaginile par să confirme faptul că Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au căsătorit, cei doi fiind fotografiați în timp ce taie un tort, iar Miley poartă o rochie albă de mireasă.

Într-un alt video, Liam apare împreună cu tatăl lui și frații săi.

Iar în imaginea de mai jos se pot vedea cu ușurință baloane inscripționate Mr. și Mrs.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „The Last Song” în anul 2009. Un an mai târziu deja formau un cuplu. Miley și Liam și-au anunțat logodna în 2012, când Miley avea doar 19 ani, însă la un an distanță s-au despărțit. În 2016 s-au împăcat, iar atunci Miley a fost fotografiată purtând din nou inelul.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au despărțit și împăcat de mai mult ori de-a lungul timpului. Chiar în luna iulia a acestui an o sursă apropiată celor doi a povestit…

 

Citeste continuarea AICI

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.